İl Encümenleriden Okulumuza ziyaret

Aksaray il merkezinden gelen Encümenlerimiz, okulumuza hem yeni yıl için hazırlıklar, hemde okulumuzun eksiklikleri hakkında bilgi almak için teşriflerde bulundular.

10.10.2019 599

Aksaray İli merkez ilçesinde İl Genel meclis üyelerinden , Velsel YILDIZ , Cavit ÇITAK, Halil DEMİRAY, Meriç KESKİN, Ramazan KÖK,Şaban YENil  Beyfendiler, hem okulumuzun yeni yıla hazırlık aşamaları, hem de eksikleri hakkında bilgi almak için okulumuza teşriflerde bulundular. Bir süre okul müdürümüz, müdür yardımcılarımız ile toplantı yaptıktan sonra okulu dolaşan encümen üyelerimiz, ardından okulun eksikleri hakkında rapor hazırlayarak okulumuzdan ayrıldılar. Teşriflerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, siyasi hayatlarında başarılar diliyoruz.